Aveling 221 - 3193 LE Hoogvliet - Telefoon: 010-2950530 - Wilt u naar onze webshop? Klik dan hier
logo

facebook icon twitterbutton

Kitten Party

Plm eens per jaar organiseert onze praktijk een kittenparty. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe huisgenoot sociaal en gezond is. Om deze reden organiseren wij regelmatig een bijeenkomst om uitleg te geven over onderwerpen die in de eerste levensfase van uw kitten van belang zijn. De kitten party's worden verzorgd door dierenarts Yolanda Elbertse en dierenartsassistent Peter.

 

 

Waar en hoe vaak wordt de kitten party gehouden?

Deze leuke educatieve bijeenkomst houden wij hoofdzakelijk donderdagavond op de praktijk in Hoogvliet (Aveling 221) beginnend om 19.30 uur tot 22.00uur. Want of het nu voor u de eerste kat is of dat u al (vele) jaren katten houdt: wij zullen u zeker nieuwe informatie kunnen verstrekken of voorzien van nuttige tips. Wij volgen zelf regelmatig nascholingen en houden u hiermee op de hoogte van de meest recente kennis.

De data dat de kitten party gehouden wordt:
- donderdag 21 juni 2012
- donderdag 28 juni 2012

 

Welke onderdelen komen er ter sprake?

• Gedrag : socialiseren, zindelijk maken, omgaan met stress, hoe voorkom ik ongewenste gedragingen,
wat zijn de "do" en de "don'ts" van het opvoeden van een kat.
• Preventieve gezondheidszorg : het hoe en waarom van vaccineren, preventie van ongenode gasten zoals wormen, vlooien en teken, wat te doen als u met vakantie gaat, welke keuze voor u de beste is als u zelf geen kittens wilt fokken, de beste verzorging van het gebit, huid, vacht en oren, voeding.

 

Wie nodigen wij hiervoor uit?

Elke kitten-eigenaar is welkom. Dit geldt ook voor eigenaren die al eerder katten hebben gehad en menen toch nog iets op te kunnen of willen steken. Het is altijd leuk om andere eigenaren te leren kennen met kittens van dezelfde leeftijd. Per kitten mogen 2 personen mee.

U moet zich van te voren opgeven, hiervoor kunt u naar onze praktijk in Hoogvliet bellen (010-2950530).

 

Wat zijn de kosten?

Voor patienten uit onze praktijk zijn er geen kosten aan de kitten party verbonden, het is een service van de praktijk! Indien u zich wilt opgeven voor de eerstvolgende kitten party kunt u het beste even bellen met de praktijk, u kunt zich dan bij de assistente opgeven voor de eerstvolgende kitten party

 

logo

logo