Aveling 221 - 3193 LE Hoogvliet - Telefoon: 010-2950530 - Wilt u naar onze webshop? Klik dan hier
logo

facebook icon twitterbutton

Puppy Party

Om de 4 - 5 maanden organiseert onze praktijk een puppyparty. Iedereen met een puppy is welkom op die avonden of men nu wel of niet patient bent op onze praktijk.

Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe huisgenoot sociaal en gezond is. Om deze reden organiseren wij regelmatig deze bijeenkomst om uitleg te geven over onderwerpen die in de eerste levensfase van uw pup van belang zijn. De puppy party's worden verzorgd door Glenn Prosser, een gedragsdeskundige a la Cesar Milan, in combinatie met dierenarts Yolanda Elbertse en dierenartsassistent Peter.

 

Waar en hoe vaak wordt de puppy party gehouden?

Deze leuke educatieve bijeenkomst houden wij hoofdzakelijk donderdagavond op de praktijk in Hoogvliet (Aveling 221) beginnend om 19.30 uur tot 22.00uur.
Want of het nu voor u de eerste hond is of dat u al (vele) jaren honden houdt:
wij zullen u zeker nieuwe informatie kunnen verstrekken of voorzien van nuttige tips.
Wij volgen zelf regelmatig nascholingen en houden u hiermee op de hoogte van de meest recente kennis.

De data van de puppy party zijn:
- donderdag 19 april 2012
- donderdag 26 april 2012
- donderdag 19 juli 2012
- donderdag 26 juli 2012
- donderdag 18 oktober 2012
- donderdag 25 oktober 2012


Welke onderdelen komen er ter sprake?

• Gedrag : socialiseren, zindelijk maken, omgaan met stress, hoe voorkom ik ongewenste gedragingen,
wat zijn de "do" en de "don'ts" van het opvoeden van een hond.
• Preventieve gezondheidszorg : het hoe en waarom van vaccineren, preventie van ongenode gasten zoals wormen, vlooien en teken, wat te doen als u met vakantie gaat, welke keuze voor u de beste is als u zelf geen puppies wilt fokken, de beste verzorging van het gebit, huid, vacht en oren, voeding.

Wie nodigen wij hiervoor uit?

Elke puppy-eigenaar is welkom. Dit geldt ook voor eigenaren die al eerder honden hebben gehad en menen toch nog iets op te kunnen of willen steken. Het is altijd leuk om andere eigenaren te leren kennen
met pups van dezelfde leeftijd. Per puppy mogen 2 personen mee.

U moet zich van te voren opgeven, hiervoor kunt u naar onze praktijk in Hoogvliet bellen (010-2950530).

Wat zijn de kosten?

Voor patienten uit onze praktijk zijn er geen kosten aan de puppy party verbonden, het is een service van de praktijk! Indien u zich wilt opgeven voor de eerstvolgende puppy party kunt u het beste even bellen met de praktijk, u kunt zich dan bij de assistente opgeven voor de eerstvolgende puppy party.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse dan kunt u zich opgeven voor de eerst volgende puppy avond, door u (telefonisch) aan te melden op onze praktijk in Hoogvliet (010 2950530)  Op het moment dat de datum bekend is zult u per brief een uitnodiging krijgen. (Als u onverhoopt dan niet kunt is dat geen probleem.) Wij zijn blij met uw interesse in onze puppy avonden.
 

logo

logo