Aveling 221 - 3193 LE Hoogvliet - Telefoon: 010-2950530 - Wilt u naar onze webshop? Klik dan hier
logo

facebook icon twitterbutton

Betalingen

Na een consult of bij het afhalen van medicijnen, diervoeding of andere dierbenodigdheden, wordt u vriendelijk verzocht direct af te rekenen. U kunt bij ons contant en per "pin" betalen.

Er is ook een mogelijkheid om met Visa of Mastercard te betalen (met 3% bijkomende kosten)

 

  

Betalen op rekening

Kunt u niet ter plekke de rekening voldoen dan krijgt u een factuur van Fa-med. Hiervoor worden wel 5 % administratie kosten in rekening gebracht boven op het factuur bedrag. U dient dan wel een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen en een recent afschrift (max. 14 dagen oud) van bank of giro.
Fa-med kan eventueel uitstel van betaling verlenen. Een betalingsregeling is ook mogelijk. Hiervoor worden wel extra administratiekosten en rente in rekening gebracht door Fa-med zelf. \

Mocht u niet terstond kunnen of willen betalen en Sterkliniek Hoogvliet of Spijkenisse is om haar moverende redenen niet bereid een factuur aan te maken, dan zal Sterkliniek Hoogvliet of Spijkenisse gebruik maken van het haar wettelijk toekomende retentierecht en de patiënt en/of de goederen onder zich houden. Ingeval van retentie van een patiënt komen de huisvestings- en verzorgingskosten conform praktijktarief volledig voor rekening van de cliënt.

 

Het is mogelijk vooraf een kostenschatting te vragen.
Omdat er zich soms complicaties of onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, is het vooraf niet altijd mogelijk precies te vertellen hoe hoog de nota zal worden.
Een kostenschatting is daarom altijd gebaseerd op een normaal verloop van de verrichtingen.

logo

logo